We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

ENNAKKO: K

by Heikki Hallanoro

Puuhahuone exclusive
1.
K 02:45
Sano kyllä tai ei maailmalle, silti omia menojaan se porskuttaa Sano kyllä tai ei elämälle, silti tyhjyyden päällä huristaa Tule mukaan mennään kapakkaan siellä aamuun asti lauletaan Kuinka turhuus meitä vahingoittaa vois Sano kyllä tai ei, synnytäänkö tänne elämää töitä tehden juhlimaan Sano kyllä tai ei, työt voi oottaa ei ne tekemällä lopu ainakaan Tule mukaan mennään kapakkaan siellä aamuun asti tanssitaan Kuinka turhuus meitä vahintoittaa vois Sano kyllä tai ei, ei tässä oo varaa alkaa syntyjä syviä miettimään Sano kyllä tai ei, koska silloin häpeästä happanee pilalle pää Tule mukaan mennään kapakkaan siellä aamuun asti huilataan Kuinka turhuus meitä vahingoittaa vois Sano kyllä tai ei, nyt kapakkaan mä en tiedä mitään parempaa Sano kyllä tai ei, helpompaa täällä ei oo mikään muu ainakaan Tule mukaan mennään kapakkaan siellä aamuun asti lauletaan Kuinka turhuus meitä vahingoittaa vois Sano kyllä tai ei, mutta kerro mitä hävittävää helvetissä on Sano kyllä tai ei, voin sulle meissä nuhteeseen ruoskimista huomenna on Tule mukaan mennään kapakkaan siellä aamuun asti huilataan Mitä turhuus meitä vahingoittaa vois Ei lentää täällä saa, ellei lennä lakkaamatta Heikoilta siivet katkotaan, eikö meihin kaikkiin oo varaa Hetken jos hengähtää, levähtää

about

Laulu Heikki Hallanoron vuonna 2017 ilmestyvältä Huurrehelmet-albumilta.
Katso video osoitteesta: youtu.be/_oNHBzMvQTo

Sävelet ja sanat Heikki Hallanoro

Petri Aho: kitara
Sanna Lehtonen: basso
Paukku Kauppila: jouhikko
Heikki Hallanoro: laulu, piano, rummut

credits

released October 7, 2016

Äänittänyt ja miksannut Pentti Amore, Wolfbeat Studiot
Masteroinut Pauli Saastamoinen, Finnvox

license

all rights reserved

tags

about

Heikki Hallanoro Finland

Heikki Hallanoro (s. 1980) is musician/writer with degree in astronomy. In his novel Viivalla (On the line) every chapter has a song. The novel comes with 2 albums Säveltar and Huurrehelmet.
Heikki composes music also for other author's novels. With author Jarmo Stoor he has made two composed novel Haave ihmisestä (Dreaming of a person) and Sieluhäkki (Soul cage) by artist name Latistajat.
... more

shows

contact / help

Contact Heikki Hallanoro

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account